Consistently inconsistent – höstmästare 2019

2019 har dominerats av laget Consistently inconsistent som vunnit både vår- och höstturneringen. Dessutom vann Freddie från det laget singelturneringen i maj i år. Vi andra får skärpa oss 2020.

Finalen spelades mot ReUnited och efter dubbelspelet stod det 2 – 1 till Consistently inconsistent. I singeln som följde spelade Peter mot Stefan och det gick ända till 3 – 3 efter ett stundtals lite rackigt spel då Peter tog sig ordentligt i kragen och stängde matchen genom att sänka alla bollar i ett svep utan att Stefan fick en chans.

Bronsmatchen mellan Sinch och BNP hade fina stunder med elegant spel men några nervpåverkade missar gjorde det hela spännande hela tiden. Här var det också 2 – 1 (till Sinch) efter dubblarna och singeln blev en jämn match som slutade 4-3 till Sinch och därmed var också 3:e plats i turneringen säkrad.

Resultat
Finalen Consistently inconsistent vs ReUnited: 3-1
Bronsmatch Sinch vs BNP: 3-1

Vinnare och guldmedalj till Consistently inconsistent
Silver till ReUnited
Brons till Sinch

Grattis till vinnarna!

Vinnande lag Consistently inconsistent består av Peter Alvo, Therese Tegnander, Freddie Halvardson. Magnus Eed Jonsson (ej på bild) har också spelat under turneringen.

Mer bilder och filmer

Alla lagen på finaldagen. Consistently inconsistent, ReUnited, BNP, Sinch
Silver till ReUnited
Brons till Sinch
Action.
Siktning.

Alla 9:or är viktiga

 

En avancerad skjuts.

 

En lång skjuts.

 

En bestämd skjuts.

 

En extra lång skjuts.